sâmbătă, 9 iunie 2012

Laptop Samsung NP900X3A-B01RO

Laptop Samsung NP900X3A-B01RO cu procesor Intel® CoreTM i5-2467M 1.60GHz, 4GB, SSD 128GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 7 Home Premium.







Descriere:

Samsung seria 9: Inspirat de design

Se spune ca un design bun spune o poveste. Notebook-ul Samsung seria 9 are un design unic si spune o poveste inspirata de frumusetea elementelor naturale si puterea structurilor facute de mana omului. Liniile elegante ale acestuia si finisarea superioara sunt atractive, dar curba arcuita din lateral chiar se face remarcata. Nascuta dintr-o bucata de hartie impaturita, aceasta curba simpla reflecta aspectul fluxului natural de curgere si arcele arhitecturale care au influentat acest design inovator.

Carcasa nu este afectata de lovituri

Nu lasati designul elegant sa va pacaleasca. Notebook-ul seria 9 este puternic in interior, dar si la exterior. Utilizeaza materialul usor, dar puternic – duraluminiu pentru a crea un design subtire si aerodinamic. De fapt, in acest moment este singurul laptop fabricat din duraluminiu, un material superior creat pentru aeronave speciale si alte echipamente specializate. Asta inseamna ca este aproximativ de doua ori mai puternic decat aluminiul, dar nu cantareste mai mult – solutia perfecta. Duraluminiul nu numai ca ofera datelor dvs. un strat suplimentar de protectie, este si responsabil pentru finisajul superior. Este perfectiunea pe care o puteti simti.

Suficient de usor sa se miste cu dvs.

Notebook-ul subtire si neted se transporta usor si arata ca si cum s-ar transporta usor datorita designului aerodinamic. Seria 9 este o masinarie competenta care cantareste mai putin de un kilogram si jumatate si are numai 1,6 cm grosime, la fel de mult ca o revista medie, lucru care il face suficient de portabil pentru a fi purtat cu dvs. oriunde mergeti.

La fel de stilat si de mobil ca dvs.

Tehnologia de astazi este atat un accesoriu de moda in anumite cercuri, cat si o necesitate functionala, deci, aveti nevoie de un notebook care nu doar face treaba, ci arata si bine. De la curbele sale subtile, la designul usor, seria 9 arata la fel de bine pe cat functioneaza, indiferent daca sunteti in oras sau zburati spre alt oras.

Designul consta in detalii

Pentru seria 9, atentia este indreptata catre detalii, pentru a obtine un aspect general simplu si sofisticat in acelasi timp. Exteriorul este curat si ordonat, sigur si concentrat, iar acest lucru se reflecta in toate aspectele caracteristicilor sale:

-Designul ecranului LCD luminos creeaza impact vizual: Ecranul luminos, de inalta performanta nu atrage atentia. Este in schimb integrat perfect in forma.

-Padul sensibil la atingeri multiple ofera o navigare sofisticata si intuitiva: Cu un nou strat de sticla si senzor de imagine, padul tactil sensibil la atingeri multiple fara butoane este stilat si comod de utilizat. Va puteti bucura de o sensibilitate sporita la atingeri multiple si o respingere mai buna a palmei, ceea ce inseamna ca s-a terminat cu disparitia cursorului sau saltul acestuia de la locul sau.

-Tastatura cu iluminare de fundal va lumineaza spatiul de lucru: Tastatura cu iluminare de fundal este intotdeauna usor de observat indiferent de ora sau de mediu. Un senzor de imagini 3D interpreteaza cu precizie miscarile simple ale degetului cum ar fi ciupirea, glisarea sau rotirea pentru a putea interactiona cu documentele, imaginile si aplicatiile dvs.


Specificaţii:
Procesor
Tip procesor:
Intel® CoreTM i5
Model procesor:
2467M
Tehnologie procesor:
32 nm
Frecventa procesor:
1600 MHz
Cache:
3072 KB
Producator procesor:
Intel
Display
Caracteristici speciale display:
SuperBright +
Anti-Reflective
Diagonala:
13.3 inch
Rezolutie:
1366 x 768
Tehnologie display:
LCD LED
Memorie
Capacitate memorie:
4 GB
Tip memorie:
DDR3
Frecventa:
1333 MHz
Hard Disk
Capacitate Hard Disk:
128 GB
Tip Hard Disk:
SSD
Placa Video
Tip memorie video:
Integrata
Seria:
Intel HD Graphics 3000
Producator chipset video:
Intel
Multimedia
Audio:
Difuzoare stereo
Cititor de carduri:
Micro SD
Camera WEB:
1.3 MP
Putere difuzoare:
3 W
Tehnologie:
SRS Sound Effect
Porturi
RJ-45:
1
USB 3.0:
1
HDMI:
1
Microfon:
1
USB 2.0:
1
Iesire audio:
1
Comunicatii
Retea:
10/100/1000
Bluetooth:
V 3.0
Wireless:
802.11 a/b/g/n
Alimentare
Baterie:
6 celule
Altele
Greutate:
1.31 Kg
Caracteristici speciale:
Carcasa din duraluminiu
Tastatura iluminata
Dimensiuni (W x D x H):
328.5 x 227 x 15.9 - 16.3 mm
Culoare:
Negru
Tastatura numerica:
Nu
Software
Sistem de operare:
Microsoft Windows 7 Home Premium 64 biti

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vezi pe emag